• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

2014 Bahar Dönemi Aktif Üye Eğitimleri 2. Kademe başlıyor

Petrol-İş Sendikasının elemeli ve 3 aşamalı eğitimleri arasında yer alan Aktif Üye Eğitimlerinin İkinci Aşaması başlıyor.

Eğitim Servisi
07.04.2014

Petrol-İş Sendikasının elemeli ve 3 aşamalı eğitimleri arasında yer alan Aktif Üye Eğitimlerinin İkinci Aşaması başlıyor. Bu aşamaya verilen ödevleri yaparak katılma hakkı kazanan üyelerimiz isimleri belirtilerek şubelerden davet edildiler. Üyelerimiz Yalova'ya 3 grup halinde gelecekler. Üyelerimizden gelen “Nisan ayı içerisinde işyerlerinde bakım olacağı ve izin alınamayacağı” bilgisi üzerine, gruplardan birisini Mayıs ayı başına kaydırdık.

İkinci aşama eğitim 2 tam gün sürecek. Üyelerimizden yoğun bir ders programına hazır olarak gelmelerini tavsiye ediyoruz.
Bu aşamadaki eğitim grup çalışmasını, klasik ders anlatımını ve davetli uzman ve sendikacıların katkılarını da içeriyor.

Eğitim Servisi ile Kadın Servisimiz tüm gruplara katılacak ve gerek gözlemler, gerekse anketler sonucu belirlenen konu başlıklarını aktif üye adaylarına sunacaklar. Kadın Servisi uzmanlarımız toplumsal cinsiyet konusunu işleyecekler.

Birinci grup Kıbrıs'tan gelen sendika üyesi dostlarımızla tanışacak ve Kıbrıs Dev-İş Federasyonu Başkanı Mehmet Seyis ile Kıbrıs, Kıbrıslı işçiler ve sendika sorunlarını konuşma olanağı bulacaklar.

İkinci ve üçüncü gruplar ise Kristal-İş Eğitim Uzmanı Zafer Aydın ile onun yazdığı “Kanunsuz Bir Grevin Öyküsü: Kavel 1963” adlı araştırmasını esas alarak “grev hakkı” konusunu işleyecekler.

Tüm hocaların sunumları 2 ders saati sürecek.

Bu aşamadaki eğitimler sabah 9'da başlayacak ve akşam 17.30'da sona erecek.
Gelecek olan bütün arkadaşlarımıza şimdiden iyi dersler ve iyi yolculuklar diliyoruz.

EĞİTİM SERVİSİ

Birinci Grup Otele Giriş  13 Nisan 2014  Otelden Çıkış 16 Nisan 2014 Sabah
İkinci Grup  Otele Giriş  27 Nisan 2014 Otelden Çıkış  30 Nisan 2014 Sabah
Üçüncü Grup Otele Giriş  5 Mayıs 2014  Otelden Çıkış  8 Mayıs 2014 Sabah

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı