• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DUYURU... DUYURU...

2019 BAHAR DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Yeni yılın ilk eğitimi, 14 Ocak Pazartesi günü Temsilci Eğitimleri ile başlıyor. Yeni seçilmiş temsilcilere dönük bu eğitim sendikamız Genel Merkezinde yapılacak ve beş gün sürecek.

10.01.2019

Petrol-İş'in en yoğun eğitim yapan sendikalardan biri olduğu biliniyor. Çok uzun yıllara dayalı bu geleneğimiz bu yıl da değişmeden devam edecek.
Yeterli sayıyı bulunca düzenlediğimiz yeni seçilen temsilcilere dönük Temsilci Eğitimleri ile kongrelerini tamamlamış şubelerimizdeki yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerine yönelik Kurul Eğitimlerinin 2019 yılı Bahar Dönemi içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Temsilci eğitimlerinin ilki önümüzdeki Pazartesi (14 Ocak) günü, sabah saat 09.00 itibariyle başlayacak.

Sendikamız Eğitim Servisi koordinasyonunda yürütülen Temsilci Eğitimleri beş gün sürmekte ve tüm uzmanlık birimlerinin katkısı alınmakta.
Kurul Eğtimleri ise esas olarak bir buçuk gün sürmekte daha sınırlı sayıda servisin katkısı ile yürütülmekte.

Her iki tür eğitime de, sadece ilk kez seçilen ve daha önce bu eğitimlere hiç katılmamış arkadaşlarımız davet ediliyor. Eski yeni ayrımı yapılmadan temsilcilerimizin tümünün katılacağı bilgi tazeleme eğitiminin ise gelecek yıl içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Merkez Yönetim Kurulu, bu yıl içindeki bütün eğitimlerin İstanbul'da, Genel Merkez binamızda yapılmasına karar verdi. Konaklamalar ise İstanbul Misafirhanemizde olacak.
2019 Bahar Dönemi için 3 adet temsilci eğitimi, 2 adet de kurul üyeleri eğitimi öngörülmektedir. Aşağıda verilen tarihlerden sonra seçilen temsilciler veya kurul üyeleri için ise, gelecek sonbaharda yeniden, ihtiyacı karşılayacak sayıda eğitimler planlanmaktadır.

Başarılı bir eğitim dönemi umuyor, yola çıkacak arkadaşlarımıza iyi yolculuklar diliyoruz.

Temsilci Eğitimi Tarihleri
Birinci eğitim:  14-20 Ocak 2019 (Pazartesi-Cuma)
İkinci eğitim:   04-08 Şubat 2019 (Pazartesi-Cuma)
Üçüncü eğitim:  11-15 Mart 2019 (Pazartesi-Cuma)

Kurul Eğitimi Tarihleri (Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri)
Birinci eğitim:  19-20 Şubat 2019 (Salı-Çarşamba)
İkinci eğitim:   26-27 Şubat 2019 (Salı-Çarşamba)