• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

29. Dönem 5.Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplandı

Petrol-İş Sendikası Genişletilmiş Başkanlar kurulu 27-28 Haziran 2021 tarihinde Gaziantep’te toplanarak yurt ve dünya gündemi ile örgütsel sorunları değerlendiriyor.

27.06.2021

İki gün sürecek olan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu'na, Petrol-İş Sendikası merkez yöneticileri, merkez denetim ve disiplin kurulu üyeleri, şube başkanları ve şube başkan yardımcıları katıldı. Başkanlar Kurulu'nda ülkedeki güncel siyasi ve toplumsal gelişmeler, emekçileri ilgilendiren başlıklar ve Petrol-İş'in örgütsel gündemleri değerlendiriliyor.

Petrol-İş Sendikası 29. Dönem 5. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, 27 Haziran Pazar günü saat 09.30’da, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ün açış konuşmasıyla başladı. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz Türkiye emek gündemi ve ekonomi üzerine ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımızın konuşmasının ardından Merkez Yöneticilerimiz sorumluluk alanlarına yönelik çerçeve sunumlarda bulunurken, merkez yöneticilerimizin ardından Şube Yöneticilerimiz değerlendirmelerde bulundular.