• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

3 Aralık'ta sokağa

KESK, DİSK, TTB ve TMMOB öncülüğünde biraraya gelen siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları ve demokratik kitle örgütleri baskılara ve tutuklamalara karşı adalet ve özgürlük talebiyle 3 Aralık Cumartesi günü tüm kentlerde sokağa çıkma kararı aldı..

02.12.2011

KESK, DİSK, TTB ve TMMOB öncülüğünde biraraya gelen siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları ve demokratik kitle örgütleri baskılara ve tutuklamalara karşı adalet ve özgürlük talebiyle 3 Aralık Cumartesi günü tüm kentlerde sokağa çıkma kararı aldı.

Son olarak KESK Genel Başkanı Lami Özgen‘in de aralarında bulunduğu emekçilerin KCK davası çerçevesinde cezalandırılması, Hopa Davası, CHP‘li belediyelerin basılması, avukat, aydın ve gazetecilerin tutuklanması gibi baskı ve tutuklamaların artması bir çok kurumu yanyana getirdi.

3 Aralık Cumartesi günü tüm kentlerde, Emek ve Demokrasi Güçleri imzası ile tek bir ortak pankart arkasında eylemlerin gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Eylemlerin dört ortak talebi var;

    Özel Yetkili Mahkemeler Kaldırılsın
    Terörle Mücadele Kanunu Kaldırılsın
    Gözaltı ve Tutuklamalara Son Verilsin
    Tutuklananlar Serbest Bırakılsın

Eylem Bilgileri: 03 Aralık 2011 Cumartesi

ANKARA
Toplanma Yeri: Kolej Meydanı
Toplanma Saati: 12.00
Buradan Sakarya Meydanı'na yürünecektir.

İSTANBUL
Saat: 13.00 / Taksim Tramvay Durağından Galatasaray Meydanı'na yürüyüş

devamı için;

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı