8 Mart kadın üyeleriyle birlikte kutladı

Petrol-İş Kocaeli Şubesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü Tüpraş Genel Müdürlüğü Kış bahçesinde kadın üyeleriyle birlikte kutladı.

08.03.2010

Petrol-İş Kocaeli Şubesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kadın üyeleriyle birlikte kutladı.Tüpraş Genel Müdürlüğü Kış bahçesinde yapılan kutlama törenine davetli olan Tüpraş Genel Müdürlüğü ve Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü kadın çalışanlarının yanısıra Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR, İdari Sekreter Salih EFE ile Şube Yönetici ve Temsilcileri de hazır bulundular.

Programda bir konuşma yapan Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR “8 Mart' ın Emekçi Kadınlar Günü olarak kutlanmasının çıkış noktası, işçi sınıfının daha iyi çalışma koşulları istemesidir. Bu günü sıradan bir kadınlar günü olarak algılamak ve o şekilde kutlamak çok yanlıştır. 8 Mart’ ın daha derin bir anlamı vardır. 8 Mart'ın kazanımlarını daha da ileriye götürebilmek için işçi sınıfının hak alma mücadelesi hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Program sonunda davetli kadın üyelere Şube Başkan ve beraberindeki yöneticiler tarafından “gül” takdim edildi. Aynı programlar Petrol-İş Kocaeli Şubesinin örgütlü olduğu kadın üyesi bulunan Deva İlaç A.Ş ile Düzce Bayer Plastik A.Ş. işyerlerinde de yapıldı.