• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Adana'da İşçi Filmleri Festivali coşkusu

6. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali'nin Adana programı, 14 Aralık günü saat 14.30'da Adana 75. Yıl Sanat Galerisinden Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nun önüne yapılan yürüyüşle duyuruldu.
16.12.2011

6. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali'nin Adana programı, yapılan basın açıklaması ile halka duyuruldu. Renkli görüntülerin oluştuğu, halkın da ilgi gösterdiği yürüyüş sonrasında bir açıklama yapıldı.

Festival Düzenleme Komitesi adına konuşan SES Adana Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, hiçbir sponsor olmadan ve fondan yararlanmadan emeğin ortaya çıkardığı bir festival düzenlediklerini belirtti. 6. defa Adana halkıyla buluştuklarını belirten Yüksel, herkesi açılışta gösterilecek ve yönetmen Erkal Tülek'in katılacağı Sudaki Suretler belgeseline davet etti.

DİSK, KESK, TMMOB, Adana Tabip Odası, Tez Koop-İş, Halkevleri ve Sendika.Org tarafından düzenlenen festival, 18 Aralık günü saat 17.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Sudaki Suretler belgeseli ile başlayacak. Bu yıl "Doğal olarak direniş" temasıyla izleyicileriyle buluşacak olan festival 18–25 Aralık tarihleri arasında Adana Halkevi, Taşmekan Kafe ve yoksul mahallelerde Adana halkıyla buluşacak.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı