Adıyaman Şube’den tekel işçilerine destek

25.12.2009

Adıyaman Şube’den tekel işçilerine destek Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şubesi, Ankara’da direnişte bulunan tekel işçilerini desteklemek amacıyla, TÜRK-İŞ in aldığı Cuma günleri iş bırakma kararı doğrultusunda, 25 Aralık Cuma günü bir saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. TPAO önünde toplanan sendikamız üyesi işçiler adına Adıyaman Şube başkanı Zeynal Eroğlu bir basın açıklaması yaparak tekel işçilerine yönelik saldırıları kınadı ve haklı mücadelelerinde onların yanlarında olduklarını bildirdi. Bir saatlik iş bırakma eyleminden sonra işlerine dönen üyelerimiz, akşam iş çıkışında da AKP İl Binası önünde bir araya gelerek hükümeti istifaya çağırdılar.