Ahmet Kabaca ve Mustafa Mesut Tekik Recticel'de

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik bugün, sendikalı çalışabilmek için haftalardır mücadelelerini sürdüren Recticel işçilerini ziyaret ettiler.

22.12.2018

İstanbul 2 Nolu şubemizin 2015 yılında örgütlediği ancak işverenin hukuki süreci yokuşa sürdüğü için henüz toplu sözleşme aşamasına geçilemeyen Recticel işyerindeki mücadelemiz haftalardır devam ediyor. Şube yöneticilerimiz ve Recticel işyerindeki üyelerimizin kararlı duruşu ile de mücadelemiz her geçen gün daha da yükseliyor.

Genel Merkez Yöneticilerimiz de bu süre zarfında Recticel'deki üyelerimizi ziyaret ederek, mücadelelerinde yanlız olmadıklarına vurgu yapıyorlar. 21 Kasım Cuma günü Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik Recticel işyerine giderek üyelerimize bir kez daha desteklerini sundular. Kabaca ve Tekik'i, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda, Başkan Yardımcısı (Mali) Mehmet İldem ile üyelerimiz karşıladı.

Üyelerimiz ve yöneticilerimiz bu buluşmada Recticel'de devam eden süreç ve neler yapılması gerektiği noktasında fikir alışverişinde bulunup, değerlendirmeler yaptılar.