• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Aliağa Şube Ayaktakımı Tiyatro Topluluğumuz “Şahlar ve Piyonlar” Adlı Oyunu Sergiledi

01.07.2013

Petrol-iş Sendikası Aliağa Şubesi Ayaktakımı Tiyatro Topluluğumuz Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde 26 Haziran 2013 tarihinde Cihangir Turantaş’ın yönettiği “Şahlar ve Piyonlar” adlı oyunu sergiledi.

08-60 yaş arası sürekli çoğalan oyuncularıyla 2006 yılından buyana birçok oyunu bizlere sergileyen oyuncular bu kez “Şahlar ve Piyonlar” adlı oyunu oynadılar. Toplumsal olaylara duyarlılık gösteren tiyatro topluluğumuz 26 Haziran 2013 tarihinde sergilediği “Şahlar ve Piyonlar” adlı oyunu 50 gündür sendikalaşma mücadelesi veren Manisa Standard Profil işçilerine armağan etti.

Şube Başkanı İsmail DOĞAN oyun sonrasında yaptığı konuşmasında; Ayak Takımında işçiler, emekli işçiler ve onların eşleri ve çocukları var. Evet, biz Ayak Takımıyız. Örgütlenerek, mücadele ederek, terimizle gücümüzle çoğalıyoruz.” diyerek tüm oyuncuları tebrik etti. Şube Başkanı İsmail Doğan yaptığı konuşmasının ardından sahneye Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen’i davet etti. Genel Merkez yöneticilerimiz İbrahim Dogangül ve Nimetullah Sözen Ayaktakımı ekibinin toplumsal olaylara göstermiş oldukları duyarlılıklarından ve başarılı performanslarından dolayı tüm oyuncuları tek tek tebrik etti.
Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül yaptığı konuşmasından sonra oyuncular adına Petkim işyeri emeklisi Habib Kılıç’a tüm oyuncular adına bir çiçek takdim etti.
Sonrasında Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen yaptığı konuşmasından sonra yönetmen Cihangir Turantaş’ı tebrik ederek teşekkür plaketini takdim etti.

“ŞAHLAR VE PİYONLAR” oyunu broşürü'ne ekten ulaşabilirsiniz

Kaynak: Aliağa Şubesi