Aliağa Şubemiz Kadın Komisyonu'nun sağlık taraması

Aliağa Şubemiz Kadın Komisyonu sosyal, kültürel hizmetlerin yanı sıra sağlık konusunda da öncülük yapıyor. Kadın Komisyonumuz tüm kadın üyelerimize, üye eşlerine ve yakınlarına 10-11-12 Mayıs tarihlerinde 3 gün boyunca sağlık taraması yapılması konusunda çalışma yaptı.
10.05.2010

Yapılan sağlık kontrollerinde, kolesterol ölçümü, kilo ölçümü, kalça ölçümü, tansiyon ölçümü, vücut yağ ölçümü, şeker açlık-tokluk ölçümleri yapıldı.
Ege Ostoropoz Hasta Derneği tarafından 3 gün boyunca 500 kişi sağlık kontrolünden geçti. Başvuran kadınların şikâyetlerine göre yönlendirmeler yapan hekimimiz alınan kan ve diğer numunelerinin tahlilleri sonucunda yönlendirmeler yaptı.
3 gün boyunca Aliağa Şube binamızda yapılan sağlık taramasında her şeyden önce güzel dostluklar kuruldu. Aliağa Şube Başkanımız İsmail Doğan çalışmayla ilgili, ”Sendika olarak dostluk bağlarını kuvvetlendiren bu tarz çalışmaların devam etmesi konusunda bizler de desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bu yararlı işlerin en önemli kazanımlarından biri de Aliağa halkıyla sendikamızı kaynaştırmak olacaktır. Kadın Komisyonumuza verdikleri emekten dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz” dedi.