• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Aliağa Tiyatro Topluluğu İzmit'teydi

Aliağa Şubesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan Ayaktakımı Tiyatro Topluluğu, 13 Şubat  2012’de, Kocaeli Şubemiz veTüpraş İzmit Rafinerisi-Genel Müdürlük Tiyatro Kulübü'nün davetiyle İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde, Haldun Taner’in “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım”adlı oyununu sahneledi.

Basın Servisi
17.04.2012

Petrol-İş Kocaeli Şubesi ve Tüpraş İzmit Rafinerisi Genel Müdürlük Tiyatro Kulübü’nün ev sahipliğinde Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi Ayaktakımı Tiyatro Topluluğu Haldun Taner’in yazdığı, Cihangir Turantaş’ın yönettiği "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" adlı oyunu İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sahneledi. Sendikamız Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Genel Mali Sekreteri İbrahim Doğangül, Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan ve Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut’un da izlediği oyun büyük beğeni topladı. Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer de oyunu izleyenler arasındaydı.

Oyun sonrasında Genel  Başkanımız  Mustafa Öztaşkın ve Tüpraş Genel Müdürü  Yavuz Erkut oyunun yönetmeni Cihangir Turantaş’ı sahneye davet ederek bir plaket verdiler ve Ayaktakımı Oyuncularını başarılı oyunlarından dolayı ayrı ayrı tebrik ettiler.

Emeğin gücünü sergiliyorlar
Yönetmen Cihangir Turantaş’ın verdiği vücut dili, konuşma ve oyunculuk eğitimleri ile tiyatro sahnesinde adım adım ilerleyen topluluğumuz işçi sınıfının üretim alanlarını genişletmek, emeğin gücünü her platformda sergilemek gereğine inanıyor.  Bir örgütün güçlü olması için, o örgütün tabanını oluşturan bireylerin, bilinçli, dinamik ve coşkulu olması gerektiği bilinciyle, örgütümüzü yarınlara taşımak için, kendi paylarına düşeni yapmaya çalışıyorlar.  Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu da tiyatro ekibinin bu çabalarını her anlamda destekliyor.

 

 

Kaynak: Aliağa Şubesi