• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Artvin’de Sel Felaketi

Merkez Yönetim Kurulumuz, 12 Temmuz Pazar günü akşam saatlerinde Artvin, Rize, Kars, Erzurum ve Bingöl başta olmak üzere çevre illerde meydana gelen sel felaketinin ardından bir açıklama yayınladı.

13.07.2020

Deprem, iklim değişikliğine bağlı aşırı yağış ya da kuraklıklar, salgınlar tüm insanlığa doğanın kurallarını göz önünde bulundurarak bir yaşam sürdürülmesi gerektiğine işaret ediyor. Aksi durumlarda toplum olarak ağır felaketlerle yüzleşmek zorunda kalıyoruz.

Ülkemizde de ardı ardına sel felaketleri yaşanıyor. Yakın zaman önce Bursa’da kaybettiğimiz 5 vatandaşımızın acısını yaşıyorken, Artvin, Erzurum, Kars, Rize ve Bingöl'ü etkileyen sel felaketi hepimizi derinden üzdü.

Dün akşam saatlerinde Artvin-Yusufeli’nde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel ve heyelan sonucunda dört vatandaşımızın hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor; bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı