• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bahar Dönemi Birinci Grup Yeni Temsilci Eğitimi Sona Erdi

2022 yılı bahar dönemi içerisinde yapılacak olan Yeni Temsilci Eğitimlerinin ilki sona erdi. 28 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında yapılan eğitime 16 temsilci katıldı.

04.03.2022

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2022 yılı Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimlerinin ilki sona erdi.
Mart ayı içerisinde 3 farklı grup ile Yeni Temsilci Eğitimi yapılacak. 28 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında yapılan ilk grup eğitim ile başlayan Yeni Temsilci Eğitimi, 28 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan eğitim ile sonlanmış olacak.

28 Şubat Pazartesi günü, sendikamız İstanbul Misafirhanesi toplantı salonunda saat 09.00’da tanışma ile başlayan eğitime, toplam 16 temsilci katıldı.

Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz eğitimin ilk günü ve ilk saatinde temsilcilerimizle biraraya gelerek selamlama yaptılar. Her eğitim gününün son saatinde ise bir Merkez Yönetim Kurulu üyesi temsilcilerle biraraya gelerek, kendi yönetim alanı ve sendikamızın idari ve örgütsel yapısı ile ilgili bilgilendirme yaptılar, temsilcilerden gelen soruları yanıtladılar.

Eğitim süresince, sendikamız uzmanlık birimleri de servislerin işleyişi ve kendi uzmanlık alanları ile ilgili detaylı sunum gerçekleştirdiler.

4 Mart Cuma günü ise Merkez Yönetim Kurulumuz temsilcilerimizle tekrar biraraya gelerek genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz burada yaptığı konuşmasında, sendikal eğitimlerin işçi sınıfı açısından önemine değindi. Sendikal eğitim alan her temsilcinin eğitim süresince edindiği donanımı, kendi işyerlerinde paylaşması gerektiğine dikkat çeken Genel Başkan, sendikal kademeler arasında temsilcilik makamına büyük bir sorumluk düştüğünü belirtti. Temsilcilerin, bulundukları işyerlerinde sendika, işveren ve işçi arasında bir köprü olduğunu bu sebeple de iş yüklerinin fazla olduğunu belirten Genel Başkan, bu kadar sorumluluğun üstesinden gelebilmek için müzakere ve danışma yöntemlerinin iyi kullanılması gerektiğini söyledi. Genel Başkanımızın çerçeve konuşmasının ardından, temsilcilerden gelen sorulara cevap verildi.

Bahar Dönemi Birinci Grup Yeni Temsilci Eğitimi sertifikalarının verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Eğitime katılan temsilcilerimiz;

 

 

ŞUBE   AD SOYAD   GÖREVİ   İŞYERİ
İST 2 NOLU   OLGUN GÜRBÜZ   TEMSİLCİ   MEHMETÇİK V
İST 2 NOLU   FUNDA GİRBAN   TEMSİLCİ   BOTAŞ
ALİAĞA   AHMET E. ŞEN   TEMSİLCİ   STAR
ALİAĞA   ÖZGÜR ÜNAL   BAŞTEMSİLCİ   STAR
ALİAĞA   ALPER ALKAN   TEMSİLCİ   STAR
ALİAĞA   SERDAL TEKİN   TEMSİLCİ   TÜPRAŞ
BATMAN   VEHBİ EROL   TEMSİLCİ   BOTAŞ
GEBZE   MEVLÜT ARSLAN   TEMSİLCİ   ALPLA KONYA
ADIYAMAN   SAMİ TURAÇ   TEMSİLCİ   BOTAŞ
BATMAN   AHMET SONGUR   TEMSİLCİ   BOTAŞ
ADANA   BÜLENT KILIÇÇIOĞLU   BAŞTEMSİLCİ   BOTAŞ
ADANA   HARUN YILDIRIM   TEMSİLCİ   BOTAŞ
ADANA   MEHMET EKİCİ   TEMSİLCİ   BOTAŞ
GEBZE   GÖKHAN ARABA   TEMSİLCİ   ALPLA ÇAYIROVA
GEBZE   FATİH TEZAL   TEMSİLCİ   ALPLA GEBZE
GEBZE   FARUK GÖDEK   TEMSİLCİ   ALPLA ÇAYIROVA