• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

BAHAR DÖNEMİ ÜÇÜNCÜ GRUP YENİ TEMSİLCİ EĞİTİMİ BAŞLADI

2022 yılı Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimlerinin üçüncüsü başladı. 28 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan eğitime farklı şubelerimizden 22 temsilci katılıyor.

28.03.2022

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2022 yılı Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimlerinin III. Grubu 28 Mart tarihinde derslerine başladı. Sendikamız İstanbul Misafirhanesi toplantı salonunda yapılan eğitime, farklı şubelerimizden 22 temsilci – baştemsilci katılıyor.

Yeni Temsilci Eğitimi, Pazartesi günü saat 10.00’da Merkez Yönetim Kurulumuzun katılımı ile başladı. Genel Merkez Yöneticilerimizin selamlaması ve ardından tanışma ile başlayan yeni temsilci eğitimi, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ün sendikal eğitimlerin işçi sınıfı hareketi içerisindeki yeri ve Petrol-İş eğitimlerinin önemi üzerine yaptığı konuşmayla  devam etti.

Genel Merkez Yöneticilerimiz beş günlük eğitim süresince daha fazla birarada bulunacaklarını, ayrıntılı değerlendirmelerin eğitimin ilerki günlerinde yapacaklarını belirterek, verimli bir program olması dilekleri ile konuşmalarını sonlandırdılar.

Ardından, sendikamız Eğitim Uzmanları Erhan Kaplan ve Esra Keskin tarafından beş gün sürecek eğitimlerde izlenecek programın içeriğine dair ön bilgilendirme yapmaları ile Yeni Temsilci Eğitimleri başladı.