• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimleri Başladı

2022 yılı Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimlerinin ilki başladı. 28 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında yapılacak olan eğitimlere 16 temsilci-baştemsilci katılıyor.

28.02.2022

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2022 yılı bahar dönemi yeni temsilci eğitimlerinin ilki bugün başladı.

Pazartesi günü saat 09.00’da tanışma ile başlayan eğitime toplam 16 temsilci ve baştemsilci katılıyor.

Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, eğitimin ilk saatinde temsilcilerimizle biraraya geldiler. Petrol-İş eğitimlerinin bir okul görevi gördüğünü, bu sebeple tüm temsilcilerin eğitime katılması gerektiğini, bundan sonraki süreçte de daha yoğun ve etkin bir eğitim programının izleneceğini belirten Genel Merkez Yöneticilerimiz, beş günlük eğitim süresince daha fazla birarada bulunacaklarını, ayrıntılı değerlendirmelerin eğitimin ilerki günlerinde yapacaklarını belirterek, verimli bir program olması dilekleri ile konuşmalarını sonlandırdılar.

Ardından, sendikamız Eğitim Uzmanları Erhan Kaplan ve Esra Keskin tarafından beş gün sürecek eğitimlerde izlenecek programın içeriğine dair ön bilgilendirme yapmaları ile Yeni Temsilci Eğitimleri başladı.