• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bandırma Şube yeşil sahalarda

05.06.2006

Bandırma şubemizin düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu Memurlar 1. oldu. Sendikamızın Bandırma Şubesi'nin Hüseyin Buğdaycı adına düzenlemiş olduğu 9. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 5 Haziran Pazartesi günü oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Finalde rakibi Bagfaş takımını 2-1 mağlup eden Memurlar 1 takımı mutlu sona ulaşarak şampiyon oldu. Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının bu yıl 9’uncusu düzenlendi. Eti Maden İşletmeleri birimleri arasında düzenlenen ve 12 takımın katıldığı turnuva önceki gün final maçları ile sona erdi.

Finalde Bagfaş takımını 2-1 yenen Memurlar 1 takımı bu yılın şampiyonu olurken, Bagfaş 2., Asitborik 3. ve Memurlar 2 takımı 4.lük elde ettiler. En centilmen takım da Sülfürik Asit Takımı seçilirken, Asitborik takımından Seçkin Topaç da gol kralı oldu.

Turnuva 1.si Memurlar 1’e şampiyonluk kupasını Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın vererek tüm takımları ve turnuvayı hazırlayan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Koçyiğit ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Ayrıca turnuvaya adını veren Etispor’un eski antrenörü Hüseyin Buğdaycı’nın oğlu Özgen Buğdaycı’ya spor ayakkabısı hediye edildi. Karşılaşmaları yöneten hakemlere de birer plaket verildi.

Törene Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreter Mustafa Çavdar, Genel Mali Sekreter Adnan Özcan, Eti Maden Birim Teknik Müdürü Ersin Demirci, Recep Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Halk Eğitim Müdürü Yüksel Ülkar, Sağlık Grup Başkanı Dr. Zafer Yılmaz, Tek Gıda-İş Sendikası Şube Başkanı Zeki Aydoğan, Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Merkan Güner, AKP İlçe Başkanı Adem Şener, MHP İlçe Başkanı Adnan Tuksal ve Bagfaş işyerleri müdürleri katıldılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı