• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Şube Genel Kurulu...

Bandırma Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Bandırma  Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Bandırma Grand Asya Otel Toplantı Salonu'nda yapıldı. Bandırma Şube Başkanlığı'na İlyas Satırlı seçildi.

18.12.2018

Sendikamız Bandırma Şubesinin, 15 Aralık 2018 Cumartesi günü yapılan 19. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na İlyas Satırlı seçilirken, Ayhan Çetin Başkan Yardımcısı, Gökhan Yavaş Başkan Yardımcısı (Mali), Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yenel, Aydın Gevgin, Denetim Kurulu Üyesi Kadir Altın, Adem Şeremet ve İsmail Tok, Disiplin Kurulu Üyeleri ise Recep Durgut, Murat Önbaş ve Günay Demir seçildi.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreter Ahmet Kabaca Yürütürken, Divan Başkan Yardımcılıklarını da Adana Şube Başkanı Abdülmecit Dönmez, Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz ve Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz, Bursa Şube Başkanı Erhan Yakışan ve Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay yaptı.
Bandırma Şube 19. Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları ve Yardımcıları,Merkez Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Kahyaoğlu, Yavuz Katırancı, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri Hasan Akçay, Asım Çavuşoğlu, Erdem Üstünce ve Petrol-İş Sendikası Şube Başkan, Başkan Yardımcılarımız ve Başkan Yardımcılarımıza (Mali) sekreterlerimiz katıldılar.

Genel kurulda, açış konuşmasını Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar yaptı.Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar konuşmasında sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı