Basın Açıklaması

03.01.2008

03.01.2008TPAO Genel Müdürlüğü, Arama Daire Başkanlığına bağlı Gölbaşında bulunan Jeofizik Operasyonlar Müdürlüğünde; Sismik, Gravite ve Jeoloji ekiplerinde petrol arama faaliyetleri Saha (Arazi) birimlerinde çalışan 213 Petrol-İş üyesi işçi 31.12.2007 Tarihinde iş akitlerinin askıya alınması nedeniyle “ İşimize, İşyerimize Sahip Çıkıyor, 5620 Sayılı Yasada Doğan 12 Ay Çalışma Hakkımızı Talep Ediyoruz ” gerekçesiyle dün başladıkları işyerinden ayrılmama eylemlerine bugün de devam ediyorlar. Bugün Saat 12:00 de konu ile ilgili işyeri önünde bir basın açıklaması yapılacak bundan sonraki mücadele programı kamuoyu ile paylaşılacaktır. Basın açıklamasına Petrol-İş Sendikası Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah SÖZEN de katılacaktır.Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla, Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Adına Mustafa ÖZGEN BaşkanADRES:TPAO GENEL MÜDÜRLÜĞÜJEOFİZİK HİZMETLER MD.LÜĞÜBAHÇELİEVLER MAH.248.SOK.NO:2 (PTT KARŞISI)GÖLBAŞI /ANKARA