BASIN BİLDİRİSİ

10.07.2007

BASIN BİLDİRİSİ 10 Temmuz 20073 Temmuz 2007 tarihinde eski Genel Başkanlarımızdan İsmail Topkar ve yine eski Genel Başkanlarımızdan Eskişehir milletvekili, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Kocaeli CHP 1. sıra adayı Cevdet Selvi ile birlikte şubemizi ziyaret ettiler. Sendikalı eski günlerin yâd edildiği, sendikacılığın dünü ve bugününün konuşulduğu güzel bir sohbet gerçekleşti.Bir kısım üyelerimizin de katıldığı sohbette ayrıca ülkemizin gündeminde olan seçim ve siyasetle ilgilide sohbet edildi.Yine 10 Temmuz 2007 de saat 17.00 de şubede buluşan eski başkanlar tekrar siyasi değerlendirmeler yaptıktan sonra şubeden ayrıldılar.Petrol-İş SendikasıGebze Şubesi Yönetim Kurul AdınaBaşkanSüleyman Akyüz