• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Basın Duyurusu

Ankara Sendika Şubeleri Platformu tarafından gerçekleştirilen eğitim programının 3. periyodu 16 Aralık 2005 Cuma günü saat 10.00’da Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi 5.
15.12.2005

Ankara Sendika Şubeleri Platformu tarafından gerçekleştirilen eğitim programının 3. periyodu 16 Aralık 2005 Cuma günü saat 10.00’da Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi 5. kat Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.Eğitim Tezkoop-İş Sendikası Eğitim Uzmanı Volkan YARAŞIR tarafından verilecektir.Ayrıca Platformumuz tarafından aynı gün saat 13 00’de “Asgari Ücret ” ve “Geçici İşçiler” hakkında Sakarya Caddesi Hosta Piknik karşısında basın açıklaması yapılacaktır.Çalışmalarımızın amacına ulaşması için Platforma mensup sendikalarımızın Şube Başkanı ve Yöneticilerinin üyeleri ile birlikte 16 Aralık 2005 tarihinde yapılacak olan eğitim programına ve basın açıklamasına katılım konusunda gereken özeni göstermelerini önemle rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, ANKARA SENDİKA ŞUBELERİ PLATFORMU YÜRÜTME KURULUNOT: Detaylı Bilgi için Lütfen Yürütme Kurulu Üyelerini Arayınız.Ankara Sendika Şubeleri Platformu Eğitim Programı Aralık 2005KÜRESELLEŞME (KAPİTALİZMİN YENİDEN YAPILANMA ) SÜRECİ VE SENDİKAL HAREKET20. Yüzyılın Tarihsel Eşikleri1917 Ekim Devrimi1929 Dünya Ekonomik Krizi1. Sosyal Dalga2. Dünya Savaşı ve Yeni Dünya DüzeniRefah Devleti/ Toplumu1970’ler Kapitalizmin yeniden Yapılanması ( Yeni Sermaye Birikim Rejimine Geçiş )Devlet/ Toplum/ Birey İlişkilerinde Yaşanan DeğişimlerKüreselleşme DalgasıÖzelleştirmeler Sınıfa Karşı Sınıf PolitikalıDünya Ve Türkiye21. Yüzyılın Yeni DinamikleriNe yapmalı, Nasıl Yapmalı?

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı