• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Batman'da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

Batman’da 1 Mayıs 30 Nisan 2006 Pazar günü kutlandı. Kutlama Batman’da bütün sivil toplum örgütleri ve sendikalar ortak katıldılar. Pazar sabahı Petrol-İş Sendikası Batman şubesi önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik bir işçi kitlesi alana kadar yürüyerek kutlamaları başlattı.
01.05.2006

Batman’da 1 Mayıs kutlamalarıBatman’da 1 Mayıs 30 Nisan 2006 Pazar günü kutlandı. Kutlama Batman’da bütün sivil toplum örgütleri ve sendikalar ortak katıldılar. Pazar sabahı Petrol-İş Sendikası Batman şubesi önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik bir işçi kitlesi alana kadar yürüyerek kutlamaları başlattı. Kemençe ve davul-zurna eşliğinde halaylar çekildi. Her yıl 1 Mayısta kutlanan işçi bayramı bu yıl Batman da bir gün önce kutlandı. Batman da ki kutlamalara 27 sivil toplum örgütü iştirak etti. Batman da oluşturulan demokrasi platformu sabah saatlerinde iki ayrı yerden def ve kemençe eşliğinde yürüyüş yaptı.Petrol iş ve Bulvar iş merkezi önünde toplanan emekçiler sanat sokağına kadar yürüdüler. Batman da kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı olaysız geçti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı