• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

'Beceriksiz Korsanlar' miniklerden tam not aldı

Sendikamızın destekleriyle, Yasemin Tüzün’ün yazdığı ve Yılmaz Tüzün’ün yönettiği “Beceriksiz Korsanlar” adlı çocuk oyunu 13 Şubat 2011 tarihinde Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelendi.
13.02.2011

Sendikamızın destekleriyle, Yasemin TÜZÜN’ ün yazdığı ve Yılmaz TÜZÜN’ün yönettiği “Beceriksiz Korsanlar” adlı çocuk oyunu 13 Şubat 2011 tarihinde Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelendi.

15 kişilik kadrosuyla miniklere sahnelenen oyun, çocuklarımız tarafından beğeniyle izlendi. Sevgi ve dostluğun önemine değinen oyun, dostluğun her şeyden daha önemli olduğunu anlattı.

Oyun sonrasında Petrol-iş Aliağa Şube Başkanı İsmail DOĞAN oyuncuların gösterdiği yüksek performanstan dolayı teşekkür etti.Sanata ve sanatçıya destek olmanın önemine değinerek, sanatın gelişmesinde elimizden geldiğince katkı koymaya devam edeceğiz diyerek oyunculara çiçeğini takdim etti.

Oyuncular, Petrol-iş Aliağa şubesine vermiş olduğu destekten ve Aliağalı çocuklarla buluşma olanağı sağladığından dolayı teşekkür etti.

Miniklerin alkışlarıyla gece son buldu.

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı