• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

"Beden Dili" ve "Konuşma Eğitimi"

21.11.2007

PETROL-İŞ’TEN EĞİTİM SEFERBERLİĞİ…

Şubemizin, işçileri için başlattığı eğitim çalışmaları, Aliağa’lılar tarafından da sahiplenince eğitim seferberliğine dönüştü.

Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı Mehmet Salih Aydın;

“Türkiye’de yaşanan bunca sıkıntının nedeni bence donanımlı birey eksikliğidir. Hangi meslek grubundan olursa olsun birey donanımsızsa kendini doğru ifade edemiyor. Kendini doğru ifade edemeyen birey toplumsal yaşama da ayak uyduramıyor, örgütlü çalışma bilincini de yakalayamıyor. Mutsuz ve umutsuz yaşamak elbette insanoğlunu enerjisiz bırakır. Başlangıçta sendika üyelerimiz için planladığımız eğitim seminerlerinde -üyelerimizin ve Aliağalıların yoğun talebi ile- müthiş bir enerji yakaladık. İşte bu enerjiyle de, mutlu ve umutlu, soran sorgulayan, tünelin sonundaki karanlığı aydınlatan, değiştirme gücüne sahip, üreten bireyler yetiştirmek asıl amacımızdır”

Üç hafta önce “ İletişimde Vücut Dilinin Önemi” ile başlayan eğitim seferberliği bu haftadan itibaren “Konuşma Eğitimi” ile devam ediyor. Her Çarşamba günü Sendikamız da saat 18.30 da başlayan seminerlerin eğitmenliğini yıllarca kentimize emek vermiş Cihangir Turantaş üstleniyor.