BİNGÖL’DE DEPREM...

Merkez Yönetim Kurulumuz, 14 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde Bingöl Karlıova’da meydana gelen depremin ardından bir açıklama yayınladı.

15.06.2020

14 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde Bingöl Karlıova’da 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bu depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı yaşanmış ve son olarak bu sabah 5,5 büyüklüğünde bir deprem daha olmuştur.

Bingöl kent merkezi, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Muş’ta da hissedilen bu depremler, maddi hasara yol açmış ve bazı vatandaşlarımız yaralanmıştır. İlk depremde 1 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. Yaşanan depremler, salgın ile mücadele eden ülkemizin bir deprem gerçeği ile de karşı karşıya olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremde hayatını kaybeden güvenlik görevlimize Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyor, can kaybının daha fazla artmamasını temenni ediyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına