• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bir Acı Haber de Mardin’den Geldi

Türkiye dün Gaziantep ve Mardin’den gelen iki benzer trafik kazası haberiyle yasa boğuldu. Gaziantep’teki kazanın acısı atlatılamamışken Mardin’in Derik ilçesindeki facia yaşandı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

21.08.2022

20 Ağustos Cumartesi günü ülkemiz için acı bir gün oldu. Gaziantep ve Mardin’den gelen iki kaza haberiyle sarsıldık. Antep’te yaşanan kazanın şoku atlatılamamışken bir acı haber de Mardin’in Derik ilçesinden geldi. İki TIR’ın sebebiyet verdiği kazada şu ana kadar 20 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Trafik kazaları ülkemizin en can yakıcı sorunlarından bir olmaya davet ediyor. Bir gün içerisinde yaşanan iki kazada 36  canımızı kaybettik. Bu acıların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması, olayların araştırılarak ihmallerin ortaya çıkarılması gerekmektedir.

Meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

Petrol-iş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu Adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı