BOTAŞ BİL’DE TİS İMZALANDI

Sendikamızın örgütlü olduğu Botaş İnternational A.Ş. İşletmesi'nde 2021-2022 dönemi toplu iş sözleşmesi genel merkez yöneticilerimiz, TÜHİS yetkilileri, BİL’de örgütlü olduğumuz şubelerimizin başkanları, yöneticileri ve temsilcilerimizin katılımıyla 16 Kasım Salı günü Ankara'da TÜHİS binasında imzalandı.

17.11.2021

Botaş International A.Ş. işletmesinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 16 Kasım 2021 tarihinde  Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) Genel Merkezinde imzalandı. Toplantıya Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Dr Şerafettin Güler, TİS Uzmanları Hasan Türk, İpek Çakal, Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez,  Ankara Şube Başkanımız Ali Haluk Koşar, Batman Şube Başkanımız Veysel Kartal, Kırıkkale Şube Başkanımız Murat Kaya, Ankara Şube Başkan Yardımcımız Sabri Polat, Batman Şube Başkan Yardımcımız (Mali) Mesut Okay, BOTAŞ BİL işyerinde çalışan temsilcilerimiz ve TİS Uzmanımız Tuğçe Kalyoncu katıldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.