• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

BOTAŞ ve TÜPRAŞ Türkiye'nin En Büyük İki Şirketi Oldu..!

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği "Fortune 500 Türkiye" araştırmasına göre Türkiye'nin en büyüğü BOTAŞ oldu. İkinci sırada ise, TÜPRAŞ geliyor.

 

01.07.2016

BOTAŞ, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 araştırmasında 37,1 Milyar Liralık net satış geliriyle birinci oldu. TÜPRAŞ ise 36,9 Milyar Lira ile ikinci sırada yer aldı. Ayrıca Petkim, Unilever ve Gübretaş başta olmak üzere, sendikamızın örgütlü olduğu toplam 21 şirket, kendine ilk 500 de yer buldu.

Petrol-İş Sendikası olarak, örgütlü olduğumuz iki şirketin Türkiye'nin en büyükleri olmasından ve 21 işyerimizin ilk 500 içerisinde olmasından gurur duyuyoruz. Bu başarıların, işyerlerimizde büyük emeği olan üyelerimizin çalışma koşullarının ve refah seviyiyelerinin daha üst noktalara taşınmasına vesile olmasını temenni ediyoruz. İşyerlerimizin başarısının mimarı olan, değerli şirket yöneticilerini ve üyelerimizi tebrik ediyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı