• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bursa Şubemize Bağlı Plastiform İşyerinde TİS İmzalandı

Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Plastiform işyeri toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde, 1 Nisan Cuma günü gece geç saatlere kadar süren toplantı sonucunda anlaşma sağlandı.

02.04.2022

Bursa Şubemizin kapsamında olan Plastiform işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 1 Nisan 2022 tarihinde genel merkezimizde imzalandı. Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Plastiform İşyeri sözleşme toplantısında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Plastiform Plastik San. Tic. A.Ş. Fabrika Müdürü Hakan Soyubol, İK Müdürü Halil Öztürk, Kiplas’tan Av. Ozan H. Aydın ile Onur Gözütok, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül, Şube Başkan Yardımcımız Remzi Beloğlu, Plastiform işyeri temsilcilerimiz Kadir Yeni, Nadir Duman, Yavuz Tiyrel ile toplu iş sözleşmesi uzmanımız Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin üyelerimize, sendikamıza ve Plastiform’a hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı