• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Carlo Erba’da mutlu son

Eski adı Detaş olan Köseköy’de kurulu Deva Holding’e bağlı yeni adı ile Carlo Erba fabrikasında mutlu son.

12.06.2009

2009 yılı başında başlayan TİS müzakereleri 30.04.2009 tarihinde anlaşmayla sonuçlanmıştı. Ancak, redaksiyon çalışmaları dolayısıyla bugüne kadar imza altına alınamamış idi. 12 Haziran 2009 tarihinde imza altına alınacak TİS kesinleşen şekliyle işyeri temsilciliğinde üyelere açıklandı. Mevcut ve yeni üyeler ile İdari Sekreter Salih EFE ile yeni atanan Baştemsilci ve temsilcilerin hazır bulunduğu toplantıda Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR’a üyelerce çiçek ve isimlik hediye edildi. TİS’in ve yeni üyeliklerin değerlendirildiği toplantıda yeni haklara kavuşmanın sevincini yaşayan sendika eski ve yeni üyelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR yaptığı değerlendirmede 8 üyeden 116 üyeye çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek sabrın ve kararlılığın doğru sonucunu yakalamada etkin olduğunu, üyelerimizin sayısal çoğunluğuyla daha güçlü haklara imza atacaklarını ifade etti.

Petrol-iş Sendikası’nın üyeleriyle bütünleşen ve onların hak ve menfaatlerini en iyi şekilde müdafaa eden bir sendika olduğunun altını çizen Yaşar, bütünlük içerisinde altından kalkamayacağımız hiçbir sorun yoktur dedi.