• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ceyhan Botaş işçileriyle toplantı

Müteahhitlik işçiliğinden 2002 yılında Botaş Ceyhan Bölge Müdürlüğü'nde daimi kadroya geçen Petrol-İş üyesi 98 Botaş işçisinin hak kayıplarını gidermek için 13 Ekim'de bir toplantı yapıldı.

PETROL-İŞ ADANA ŞUBE / TUFAN KABACA
25.10.2011

Müteahhitlik işçiliğinden 2002 yılında Botaş Ceyhan Bölge Müdürlüğü'nde daimi kadroya geçen Petrol-İş üyesi 98 Botaş işçisinin hak kayıplarını gidermek için 13 Ekim'de bir toplantı yapıldı. Adana şubemiz öncülüğünde yapılan toplantıya Avukat Ali Murat Bilgiç de katılarak, üyelerimizi bilgilendirdi. Toplantıda müteahhitlik işçiliğinden 2002 yılında Botaş'ta daimi kadroya geçen işçilerin kök ücretlerinin ve kıdem teşvik ücretlerinin belirlenmesi konuları değerlendirildi. Bu konularda sendikamız üyesi işçilerin hak kaybına uğramamaları için yapılması gerekenler tartışıldı. Petrol-İş üyesi Botaş işçilerinin hak kaybına uğramamaları için dava açılacak. Botaş işçileri davayla ilgili olarak Av. Ali Murat Bilgiç'e vekaletlerini verdiler.

 

 

 

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı