• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

C.F.Maier İşçilerine Sendikal Eğitim

C.F.Maier İşçilerine Sendikal Eğitim02.10.2005 tarihinde şubemizde yeni örgütlediğimiz işyeri C.F. Maier işçilerine ve diğer işyerlerimizde yeni işe giren üyelerimize dönük eğitim çalışması yaptık. Eğitime, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri İsmet Yiğit ile birlikte eğitim uzmanlarımızdan Erhan Kaplan katıldı. Açılış konuşmasını yapan İsmet Yiğit yeni üye olan arkadaşlara, “Petrol-İş ailesine hoş geldiniz, böyle bir sendikaya üye olmanızdan dolayı hepinizi kutluyorum” dedi. Daha sonra Erhan Kaplan temel sendikal eğitim programı ile eğitimini tamamladı.
02.10.2005

C.F.Maier İşçilerine Sendikal Eğitim02.10.2005 tarihinde şubemizde yeni örgütlediğimiz işyeri C.F. Maier işçilerine ve diğer işyerlerimizde yeni işe giren üyelerimize dönük eğitim çalışması yaptık. Eğitime, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri İsmet Yiğit ile birlikte eğitim uzmanlarımızdan Erhan Kaplan katıldı. Açılış konuşmasını yapan İsmet Yiğit yeni üye olan arkadaşlara, “Petrol-İş ailesine hoş geldiniz, böyle bir sendikaya üye olmanızdan dolayı hepinizi kutluyorum” dedi. Daha sonra Erhan Kaplan temel sendikal eğitim programı ile eğitimini tamamladı. İlk kez eğitime katılan üyelerimiz memnun kaldıklarını belirttiler ve eğitimlerin tekrarlanması dileğinde bulundular.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı