Dayanışma Pikniği

24.06.2007

PETROL-İŞ DAYANIŞMA PİKNİĞİ24 Haziran 2007 Pazar günü Erdek Düzler ANT CAMPİNG'te sendikamız tarafından düzenlenen pikniğe 700 üyemiz eşleri ve çocuklarıyla beraber katıldı. Sabah saat 09.oo'da tüm üyelerimiz bulundukları güzergahlardan alınarak, 7 otobüs ile kamp alanına götürüldü.Pikniğimize Eti Maden Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikası İşletmesi Müdürü Fahrettin Öztürk ve eşi de katıldılar.Sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği ile akşama kadar çay verildi. Yemekten sonra çocuklarımıza Palyaço'lar eğlenceli dakikalar geçirttiler. Halat çekme yarışı, kaşıkla yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı, ördek yürüyüşü yarışı, şarkı söyleme yarışı ve büyüklere yoğurt yeme yarışı gibi etkinlikler düzenlendi. Pikniğimiz deniz kenarında olduğundan bol bol denize girildi ve tekne gezintisi yapıldı. Oyun havaları eşliğinde oyunlar oynandı, halaylar çekildi ve saat 20.oo'de piknik alanını terk ettik.Saygılarımızla,Petrol-İş Sendikası Şube Yönetim Kurulu AdınaRECEP GÖKDENİZŞube Başkanı