• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Direnişin 43. gününde Tekel işçileri ziyaret edildi

Kırıkkale ve Ankara Şubelerimizin yöneticileri ve Tüpraş, MKEK Barut fabrikası işçilerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Şube Başkanımız Recep Sefer bir konuşma yaptı.Sefer, “20 yıllık özelleştirme sürecinin başından beri özelleştirmelere karşı mücadele veren bir sendika olarak Tekel işçilerinin yanındayız.Bu mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için maddi ve manevi her türlü desteği sendika ve işçiler olarak her zaman vereceğiz” dedi.

26.01.2010

Kırıkkale ve Ankara Şubelerimizin yöneticileri ve Tüpraş, MKEK Barut fabrikası işçilerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Şube Başkanımız Recep Sefer bir konuşma yaptı.

Sefer, “20 yıllık özelleştirme sürecinin başından beri özelleştirmelere karşı mücadele veren bir sendika olarak Tekel işçilerinin yanındayız.Bu mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için maddi ve manevi her türlü desteği sendika ve işçiler olarak her zaman vereceğiz” dedi.

Yönetici ve üyelerimiz daha sonra kurulan çadırları tek tek gezerek tekel işçilerinin mücadelesini sonuna kadar destekledikleri mesajını verdiler.

Petrol-İş Sendikası
Kırıkkale Şubesi