• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DİSK Genel Başkanı'na yönelik saldırıyı şiddetle kınıyoruz

DİSK Genel Başkanı Sayın Süleyman Çelebi'ye yönelik silahlı saldırı örgütümüzde nefret ve şiddetle karşılanmış, hepimizi derinden üzmüştür. Bu silahlı saldırının ardında kim veya kimlerin olduğu, saldırının  niçin yapıldığı yetkililer tarafından bir an önce açığa çıkarılmalı ve bu çirkin saldırı mutlaka aydınlatılmalıdır.

05.10.2009

DİSK Genel Başkanı Sayın Süleyman Çelebi'ye yönelik silahlı saldırı örgütümüzde nefret ve şiddetle karşılanmış, hepimizi derinden üzmüştür.

Bu silahlı saldırının ardında kim veya kimlerin olduğu, saldırının  niçin yapıldığı yetkililer tarafından bir an önce açığa çıkarılmalı ve bu çirkin saldırı mutlaka aydınlatılmalıdır. Türkiye sendikal hareketinin en zor günleri yaşadığı bir dönemde sendikacılara yapılan saldırılar basit bir adli vaka olarak değerlendirilip geçiştirilemez. 

DİSK Genel Başkanı Sayın Süleyman Çelebi'ye yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, Çelebi'ye acil şifalar dilerken, DİSK camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

PETROL-İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı