• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Standard Profil'de üyelerimiz kararını verdi:

Düzce Petrol-İş'le gurur duyuyor

Geçtiğimiz aylarda Düzce Standard Profil Fabrikası’nda toplu sözleşme imzalandıktan sonra yaşanan gerginlik, 5 Eylül Perşembe günü, üyelerimizin sendikanın imzaladığı toplu sözleşme ile yola devam kararı almasıyla son buldu... Standard Profil işçileri  sendika bayrağını göndere çekerek, genel merkeze selamlarını yolladılar...

Basın Servisi
06.09.2013

Geçtiğimiz aylarda Düzce Standard Profil Fabrikası’nda çalışan üyelerimizin sözleşme imzalanmasından sonra  Düzce Şubemizin önünde yapılan eylem sırasında yaktıkları Petrol-İş bayrağı tekrar göndere çekildi.

Yaklaşık 350 kişilik Standard Profil işçileri, başlarında mavi Petrol-İş şapkaları ve ellerinde bayrakları ile  Düzce sokaklarından şubemize kadar yürüyüşe geçtiler.

Yürüyüş esnasında 'Standard Profil İşçileri burada, provakatörler nerede' ve 'Düzce Petrol-İş'le gurur duyuyor' sloganları atan Standard Profil işçileri, Petrol-İş binası önüne gelerek yaktıkları petrol-iş bayrağını tekrar göndere çektiler.

Düzce Şube Başkanımız Ünal Akbulut, kardeşler arasında tartışmanın büyümeyeceğini ifade ederek “Bundan sonra direnişimize daha hızlı devam edeceğiz. Onlar bizi yok edeceklerini sandılar. Ama bu mavi şapkalılar bu işin peşini bırakmayacak. Buradan Genel Merkez’e selamınızı söyleyeceğim” dedi.  İşçiler daha sonra  Düzce Şubemizin simgesi haline gelen mavi şapkalarını havaya fırlattılar.