• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DYO Boya’da TİS İmzalandı

Gebze ve İzmir Şubelerimizin kapsamında olan DYO Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş İşletmesi yeni dönem toplu iş sözleşmesi 4 Mart Perşembe günü akşam saatlerinde, tarafların anlaşmaya varmasıyla imzalandı.

05.03.2021

Gebze ve İzmir Şubelerimizin örgütlü olduğu DYO Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş İşletmesi sözleşme toplantısında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, DYO Boya Genel Müdürü  M. Mutlu Uysal, DYO Dilovası İK Müdürü Sümer ÖZGEN, DYO İzmir Çiğli İK Müdürü Ceyhun GÜÇER, KİPLAS Genel Sekreteri Av. Saadet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Z. Ulaş Yıldız, KİPLAS Ege Bölge Temsilciliğinden Avukat Cem Beşerler,  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Onur Gözütok, Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, İzmir Şube Başkanımız Orhan Zengin, Gebze Şube Başkan Yardımcımız Şivan Kırmızıçiçek, İzmir Şube Başkan Yardımcılarımız Caner Yıldırım, Mürsel Katrancı (Mali) DYO Boya Gebze ve İzmir İşyeri temsilcilerimiz ve toplu sözleşme uzmanımız Av. Serpil Aksakal yer aldı.

İmzalanan sözleşmenin tüm üyelerimize, şubelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı