• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DYO ve Tekno Kauçuk işyerimizdeki üyelerimize eğitim

11 Aralık 2005 Pazar günü Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi konferans salonunda iki işyerimize yönelik Sendikal eğitim verilmiştir. Birinci bölüm sabah saat 10.00’da başlayan eğitime DYO işyerimizden 50 üyemiz katılmıştır. Saat 12.30’da eğitimleri bitmiş ve 2. bölüm saat 13.00’da başlayan eğitime Tekno Kauçuk işyerimizden 60 üyemiz katılmıştır. Her iki eğitim, eğitim uzmanlarından İsmail Hakkı Kurt tarafından verilmiştir.
11.12.2005

11 Aralık 2005 Pazar günü Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi konferans salonunda iki işyerimize yönelik Sendikal eğitim verilmiştir. Birinci bölüm sabah saat 10.00’da başlayan eğitime DYO işyerimizden 50 üyemiz katılmıştır. Saat 12.30’da eğitimleri bitmiş ve 2. bölüm saat 13.00’da başlayan eğitime Tekno Kauçuk işyerimizden 60 üyemiz katılmıştır. Her iki eğitim, eğitim uzmanlarından İsmail Hakkı Kurt tarafından verilmiştir. Ayrıca eğitime Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz İsmet Yiğit, Şube Başkanı Süleyman Akyüz, İdari Sekreter Eyüp Akdemir, Mali Sekreter Orhanettin Yıldız ve işyeri Temsilcileri katılmıştır. Eğitimlerde, Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri İsmet Yiğit ve Şube Başkanı Süleyman Akyüz açılış ve kısa açıklamalarda bulundular. Bu eğitimlerimiz devam edecektir.Değerli basınımıza duyurulur.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı