• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ece Seramik Grevi Kararlılıkla Devam Ediyor

Düzce Şubemizin örgütlü olduğu Ece Seramik işyerindeki grevimiz kararlılıkla devam ediyor. 27 Temmuz günü başlayan grev, bugün itibariyle 56. gününde Genel Başkanımız Süleyman Akyüz de Pazartesi günü grev alanını ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldi.

20.09.2022

Sendikamız Düzce Şubesi'nin örgütlü olduğu ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren Ece Seramik işyerindeki grevimiz kararlılık ve coşkuyla devam ediyor.

27 Temmuz günü başlayan grevimiz bugün itibariyle 56. gününde Düzce Şubemizin öncülüğü, üyelerimizin azim ve kararlılığı, dayanışmanın da gücüyle grevimiz ilk günkü heyecanıyla sürüyor.

Dayanışma Mücadeleye Güç Veriyor

Grevin ilk gününden itibaren sendikamız Genel Merkez Yönetimi ve Şubelerimiz, Düzce Şubemiz ve Ece Seramik işçileri ile sürekli dayanışma içinde oldular. Ayrıca bölgedeki emek dostu kurumlar ile sendikaların yanı sıra siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri de greve çıkan üyelerimizle dayanışma göstererek mücadeleye omuz verdiler.

19 Eylül Pazartesi günü sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz grev alanını ziyaret ederek Şube Yöneticilerimiz ve üyelerimizle biraraya geldi. Ziyarette, grevin seyrine ilişkin fikir alışverişinde bulunularak, başarıya ulaşması için mücadelenin sürdürüleceğine vurgu yapıldı. Genel Başkanımız Akyüz, Petrol-İş Sendikası’nın tüm örgütüyle Ece Seramik işçisinin yanında olduğunu bir kez daha yineledi.