• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ege Kimya İşyerinde Düzenlenen Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bu yıl altıncısı düzenlenen Ege Kimya Geleneksel Futbol Turnuvası sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile Genel Sekreteri Salih Akduman’ın da katıldığı final karşılaşması ile sona erdi. Sikatif ile Ege-Sil Reaksiyon arasında oynanan final maçında rakibini 4-0 ile geçen Sikatif takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

09.11.2022

26 Eylül 2022 tarihinde başlayan ve 3 Kasım 2022 tarihinde sona eren turnuvaya toplamda 10 takım katılım sağladı. Turnuvanın 3’ncülük maçında Ege Sil Ambalaj ile İdari İşler (Adapazarı) karşı karşıya geldi. Rakibine 6-5’lik skorla üstünlük sağlayan Ege-Sil Ambalaj takımı turnuvada 3’üncülük kupasını kaldırdı.

Final maçı ise Sikatif ile Ege-Sil Reaksiyon arasında yapıldı. Bu karşılaşmada rakibini 4-0’lık net skorla yenen Sikatif takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın gol kralı ise İdari işler (Adapazarı) takımından 14 gol ile Eyüp Kılıç arkadaşımız oldu.

Turnuvanın son gün karşılaşmalarına çevre halkının da yoğun ilgi göstermesiyle 1000 kişinin üzerinde seyirci desteği sağlandı. Seyirciler arasında bulunan Petrol-iş Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Başkan Yardımcılarımız Kamil Keskin, Teoman Aydınoğlu, Ege Kimya İşyeri Baştemsilcimiz Vedat Demir, Ege-Sil Kimya Baştemsilcimiz Kemal Kaya ile temsilcilerimiz Erdal Atav, Tuncay Kaba, Gökhan Kabak, Cemal Çakmak ile Ege Kimya Genel Müdürü Metin Mansur, Ege Kimya Genel Müdür Yardımcısı Erez Navaro, İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Doğrar, Satış Pazarlama Direktörü Ali Babür Atila, Digital Dönüşüm Direktörü Sinan Ercan, Finans Genel Müdür Yardımcısı Seden İlseven, Fabrika Müdürü Oğuz Özdil, Ege Kimya Üretim Müdürü Hayri Öztürk, Ege-Sil Üretim Müdürü Zafer Coşar ile Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu heyecana ortak oldular.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara Ege Kimya yöneticilerimiz ile sendikamız yöneticileri kupa ve hediyelerini taktim ettiler.