• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ege Kimya’nın Şampiyonu Ege Sil Yıldızlar Oldu

08.11.2018

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin örgütlü olduğu Ege Kimya, Ege Sil Kimya işyerlerinde düzenlenen 5.Geleneksel Futbol Turnuvası Ege Kimya Ortaokulu Futbol Tesislerinde yapıldı. 17 Eylül 2018 tarihinde başlayan ve 06 Kasım 2018 tarihinde sona eren turnuvaya 12 takım katıldı. Ege Kimya çalışanlarının ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği final maçında Ege Sil Yıldızlar ile Ege Kimya Nikel takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmayı penaltı atışları sonunda rakibini 9-8 yenen Ege-Sil Yıldızlar Takımı ŞAMPİYON oldu.

Turnuvanın üçüncülük maçı ise Ege-Sil Olgunlar ile Ege Kimya Silikat arasında oynandı ve rakibini 3-2 yenen Ege-Sil Olgunlar turnuvanın 3.sü oldu.
Turnuvanın Gol Kralı ise Ege-Sil Olgunlar takımından 17 gol ile Ümit Özdemir oldu.

Petrol-iş Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcılarımız Nesimi Yetişoğlu ve Tekin Kara’nın da hazır bulunduğu ve Turnuva Şampiyonunun belirlendiği maç sonunda Sendikamız adına kısa bir konuşma yapan Şube Başkanımız Salih Akduman; Turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta işyeri temsilcilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı. Turnuvanın 1. 2. ve 3.olan takımlarına sendikamız adına çeşitli hediyeler verildi.