• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Eğitimciler Toplantısı

26 EYLÜL 2004 TARİHİNDE EĞİTİMCİLER TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR *Kıdem tazminatından kazanılmış haklardan taviz verilmesin. Fona kesinlikle karşıyız. *Güvenlik görevlilerinin sendikaya üye olmaları için gerekli çalışmaların yapılarak iş yerlerindeki mevcut örgütlüğe sahip çıkmak ve üye sayısını artırmalıyız.
26.09.2004

26 EYLÜL 2004 TARİHİNDE EĞİTİMCİLER TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR *Kıdem tazminatından kazanılmış haklardan taviz verilmesin. Fona kesinlikle karşıyız. *Güvenlik görevlilerinin sendikaya üye olmaları için gerekli çalışmaların yapılarak iş yerlerindeki mevcut örgütlüğe sahip çıkmak ve üye sayısını artırmalıyız. *11 Aralıkta yapılacak eğitimciler toplantısında yeni gündeme göre, gündem belirlenmesi. *2005-2007’de yapılacak olan Toplu iş sözleşmesinde yeni TL’ye karşı genel merkezimiz bir strateji politikasını belirlemesi ve bu konuda temsilcilere eğitim verilmesi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı