• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

2013 yılı aktif üye eğitimleri için başvuru yapmayı unutmayın:

Eğitimler Şubat'ta başlıyor

Sendikamızın en temel eğitimleri arasında yer alan Aktif Üye Eğitimleri için başvurular başladı. Bilindiği gibi bu eğitimlere davet edilen ve üyelerimiz, hocalar tarafından verilen ev ödevlerini yapmaları şartıyla farklı zamanlarda 3 kez gelecekler.

18.02.2013

Eğitimler için (mümkünse) en fazla 35 yaş sınırı getirdiğimizi, işyerinde temsilcilik ve şubede yöneticilik görevleri olanları kabul edemediğimizi belirtelim. Derslerin içeriği, eğitimin nasıl yürütüleceği, ne şekilde ödev verileceği gibi soruların tümü, eğitimler esnasında cevaplanacak.

Daha önceki yıllarda pek çok şubenin yaşadığı sendikal izin sorunu, bu yıl ilk kez deneyeceğimiz bir yöntemle aşılmaya çalışılacak. Toplam 3 kez eğitime katılacak olan üyelerimiz, ilk kademe hariç, ikinci ve üçüncü kademelere katılabilmek için sendikal izinleri değil, kendi yıllık izinlerini kullanacaklar.

Dört grup halinde yapılacak

2013 Bahar Dönemi Aktif Üye Eğitimi için üyelerimiz dört ayrı grupta davet edildiler. Her şubemize, üye sayılarına göre belirlenen bir kontenjan ayrıldı.
Üyelerimizin davet edildikleri gruba göre, otele Pazar veya Çarşamba günleri öğleden sonra girmeleri gerekiyor. Dersler ise yine gelinecek gruba göre Pazartesi veya Perşembe sabah 9’da başlayacak. Eğitimin niteliği gereği, geç kalan arkadaşlarımızın derslere devam etmesi tercih edilmiyor. O nedenle mutlaka vaktinde otele girilmesi gerekmektedir. Dört ayrı grup olarak yapılacak olan eğitimlerin tarihleri şöyledir:

Birinci grup  OTELE GİRİŞ 24 Şubat Pazar öğleden sonra  OTELDEN ÇIKIŞ 27 Şubat Çarşamba sabah
İkinci grup    OTELE GİRİŞ 27 Şubat Çarş. öğleden sonra  OTELDEN ÇIKIŞ 2 Mart Cumartesi sabah
Üçüncü grup  OTELE GİRİŞ 10 Mart Pazar öğleden sonra OTELDEN ÇIKIŞ  13 Mart Çarşamba sabah
Dördüncü grup OTELE GİRİŞ 13 Mart Çarş. Öğleden sonra  OTELDEN ÇIKIŞ 16 Mart Çarşamba sabah

Eğitime nasıl katılacağını, ne şekilde gelineceğini öğrenmek isteyen üyelerimizin temsilcileri aracılığıyla bağlı bulundukları şubeyle temasa geçmeleri gerekiyor.
Gelecek olan üyelerimize şimdiden iyi yolculuklar diliyor, keyifli bir eğitim süreci olmasını umuyoruz.

Eğitim Servisi