Ekonomik krizle ilgili sunum yapıldı

Üyelerimize 1929 Büyük Buhranı ve yaşanan ekonomik krizle ilgili sunum yapıldı.
30.11.2008

Krizle yatıp, krizle kalktığımız bugünlerde çalışanlarımızı bilinçlendirmek, 1929 Büyük Buhranı öncesi ve sonrasında dünyada yaşanan olayları ve gelişmeleri çalışanlarımıza göstermek, içinde bulunduğumuz ve yaşadığımız krizin önemini anlatmak için Gebze Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden üyelerimize bir sunum yapıldı.Sunumdan amacımız krize çalışanlarımızın dikkatini çekmekti. Gebze Şubemiz konferans salonunda yapılan sunuma ilgi büyüktü. Katılımcılara önce 53 dakikalık film izletildi. Ardından konular üzerinde tartışma açıldı. Yapılan bu sunum ve bilgilendirmenin amacı, 30 Kasım 2008'de yapılacak mitinge temsilci ve yöneticilerin yanısıra çalışanların da dikkatini çekmek ve katılımı arttırmaktı. Bunu da yaptığımız mitingde gördük. Mesaj yerine ulaşmıştı. Petrol-İş Sendikası önümüzdeki günlerde de Gebze Şubesi olarak günün anlam ve önemini anlatan gösteri ve sunumlar yapılacaktır. Tüm çalışanlarımızın duyarlılığı devam ettiği sürece bu etkinlikler devam edecektir. Tüm çalışanlarımıza duyurulur.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Adına Başkan Süleyman Akyüz