Elba Bant’ta TİS İmzalandı

Sendikamız Trakya Şubesinin örgütlü olduğu Elba Bant işyerinde anlaşma sağlanarak yeni dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.

28.12.2022

Trakya Şubemizin örgütlü olduğu Çerkezköy-Veliköy Mevkii’nde kurulu bulunan Elba Bant işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi bugün imzalandı. Elba Bant ile sendikamız arasında ilk görüşme 19 Temmuz tarihinde başlamış ve yaklaşık altı aydır devam etmekteydi. Bugün (28 Aralık Çarşamba günü), grevin ilk saatlerinde, işverenin görüşme talebiyle Elba Bant işyerinde yeniden müzakere masasına oturulmuş, yapılan görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanmış ve toplu iş sözleşmesi imzalanmıştır.

Sözleşme görüşmesinde Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Elba Bant Genel Müdürü Ekrem Karpat, Üretim Müdürü Saadet Türk, İnsan Kaynakları Müdürü Erhan Demircan, Trakya Şube Başkanımız Mehmet Kaya, Şube Başkan Yardımcılarımız Ümit Çetintaş ve Hakan Örmeci (Mali), Elba Bant işyeri Baştemsilcimiz İlhan Kaya ile Temsilcilerimiz Emin Bulut ve İlhan Koçer yer aldı.

İmzalanan sözleşmenin taraflara, Elba Bant işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını diliyoruz.