ELMADAĞ’DA ÜYELERİMİZE TEMEL ÜYE EĞİTİMİ VERİLDİ

06.03.2007

ELMADAĞ’DA ÜYELERİMİZE TEMEL ÜYE EĞİTİMİ VERİLDİ06/03/2007Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğünde iş kolu değişikliği nedeniyle Sendikamıza yeni üye olan çalışanlara “Temel Üye Eğitimi” verildi.İki periyot olarak programlanan eğitimlerin ilkini 15 Şubat 2007 Perşembe günü 14.00/16.00 saatleri arasında yaklaşık 50(elli) üyemizin katılımı ile gerçekleştirdik.Eğitimlerimiz Sendikamızın Eğitim Dairesi Müdürü İsmail Hakkı KURT tarafından veriliyor. Yaklaşık yarım saat Petrol-İş’in tarihini anlatan bir filminde izlendiği eğitimin sonunda Şube Başkanımız Mustafa ÖZGEN üyelerimizin sorularını yanıtladı.İkinci periyodu 9 Mart 2007 Cuma günü saat 15.30/17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek ikinci eğitimi programımızın sonunda sendikamıza yeni üye olan toplam 140 üyemizin Temel üye eğitiminden geçirilmesini planlamaktayız. SaygılarımızlaMustafa ÖZGENPetrol-İş Sendikası Ankara ŞubesiYönetim Kurulu AdınaBaşkan