• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş Manisa Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu Yapıldı:

EMRAH YUNUS SARUHAN ŞUBE BAŞKANI OLDU

Petrol-İş Manisa Şubesi 1. Olağan Kurucu Genel Kurulu, 10 Temmuz Cumartesi Günü, Manisa Anemon Otel’de yapıldı. Genel Kurul'da yapılan seçim sonuçlarına göre Emrah Yunus Saruhan Şube Başkanı olurken, Şube Başkan Yardımcıları Emrah Topcu ve Ayberk Güner (Mali) oldu.

13.07.2021

Sendikamız Manisa Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu 10 Temmuz Cumartesi günü, Manisa Anemon Otel’de yapıldı.

Genel Kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Divan Başkan Yardımcılıklarına İzmir Şube Başkanımız Orhan Zengin, Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Divan Katipliklerine ise Trakya Şube Başkanı Mehmet Kaya ve Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül seçildi.

Manisa Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulun’da Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim Kurulu üyeleri, şube başkanları, şube yöneticileri ve Manisa Şubemiz kapsamında örgütlü temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Türk-İş Manisa İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli, Tarım-İş İzmir/ Manisa Şube Başkanı Zafer Şişmanlar, Belediye-İş Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin de Genel Kurula katılanlar arasındaydı.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz yaptığı konuşmasında, Genel Kurul’a katılanları selamladıktan sonra her geçen gün büyüyen ve örgütlülüğünü güçlendiren Petrol-İş Sendikasının 17. Şubesinin Genel Kurulunu yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ardından, Türkiye ve emek gündemi üzerine ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkanımızın ardından Türk-İş Manisa İl Temsilcisi Ercan Dereli de bir konuşma yaptı.

Genel Kurul’da yapılan seçim sonuçlarına göre Şube Başkanlığına Emrah Yunus Saruhan, Şube Başkan Yardımcılıklarına Emrah Topcu, Ayberk Güner (Mali), Yönetim kurulu Üyeliklerine ise Harun Türkyılmaz ve Yunus Şen seçildi. Denetim Kurulu Başkanlığına Pınar Aksoy, Raportörlüğe Ragıp Şimşek, Üyeliğe ise Ayhan Kaya; Disiplin Kurulu Başkanlığına Yunus Uysal, Raportörlüğe Tayfun Karakaş, Üyeliğe ise Azize Çakmak seçildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı