• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bursa Şubemizin 11.Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Ersin Birgül Şube Başkanı Seçildi

Bursa  Şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu 20 Eylül 2020 tarihinde Bursa’da Holiday Almira Otel'de yapıldı. Şube Başkanlığına Ersin Birgül seçildi.

21.09.2020

Bursa Şube 11. Olağan Genel kurulunu yönetmek üzere Divan Başkanlığına Genel Sekreterimiz Salih Akduman, divan üyeliklerine ise Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Aliağa Şube Başkanımız Ahmet Oktay, Bandırma Şube Başkanımız İlyas Satırlı, Trakya Şube Başkanımız Mehmet Kaya seçildi.

Genel Kurul’da salgın koşulları göz önünde tutularak olası riski azaltmak adına sosyal mesafe kuralı ve kişisel koruma önlemlerine dikkat edildi.

Bursa Şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim Kurulu üyeleri, şube başkanları şube yöneticileri, Bursa’dan kurulu ve faaliyet gösteren sendikaların, siyasi partilerin ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri, Bursa şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler ve üyelerimiz de katıldı.

Bursa Şube Genel Kurulumuz 20 Eylül Pazar günü saat 10.00’da  Şube Başkanımız Ersin Birgül’ün selamlama konuşmasıyla başladı. Ersin Birgül’ün ardından sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz kürsüye davet edildi. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz Genel Kurula katılanları selamladıktan sonra Türkiye ve emek gündemi, üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ün ardından Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan da bir konuşma yaparak değerlendirmelerde bulundu. Türk-İş 8. bölge temsilcisi Ruhi Biçer de bir konuşma yaptı.

 

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz'ün Konuşması


 

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan'ın Konuşması


Yapılan seçim sonuçlarına göre Bursa Şube Başkanlığına Ersin Birgül, Başkan yardımcılıklarına Remzi Beloğlu, Abdullah Şengüzel (Mali), Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Kadir Yeni, Zeki Demir seçildi. Denetim Kurulu üyelikleri Mustafa Ar, Korkmaz Kardeş, Bekir Demir'den, Disiplin Kurulu üyelikleri ise  Eyüp Esen, Mustafa Sevim, İbrahim Bektaş'tan oluştu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı