• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

FLORMAR DİRENİŞİNE ZİYARET

Flormar Direnişinin 241. gününde Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik direniş alanında, üyelerimizle birlikteydiler.

10.01.2019

Direnişlerinde 250. güne yaklaşan Flormar emekçileri, mücadelelerini büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam ediyorlar. İlk günden bugüne kamuoyunun da Flormar mücadelesini sahiplenmesi ile direniş, her gün yeniden filizleniyor.

Genel Merkez yöneticilerimiz de Flormar emekçilerine yaptıkları ziyaretlerle, mücadelelerinin hep birlikte büyütüleceği mesajını veriyorlar. Bugün(10 Ocak), Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik Flormar direniş alanını ziyaret ederek, Flormar direnişçilerine yanlarında oldukları mesajını bir kez daha ilettiler. Ahmet Kabaca ve Mustafa Mesut Tekik'i, Gebze Şube yöneticilerimiz ve Flormar emekçileri karşıladı.

Yaklaşık iki saat süren ziyaret ve yapılan sohbetlerde, Flormar Direnişi mücadelesinin tüm kararlılığıyla sürdürüleceği vurgusu yinelendi.