• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Form Koruyucu İşyerinde Yeni Üye Eğitimi Yapıldı

Sendikamız İzmir Şubesi'nin örgütlü olduğu Form Koruyucu işyerinde 10 Ocak Salı günü yeni üye eğitimi yapıldı. Eğitime, sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda da katıldı.

10.01.2023

Sendikamız İzmir Şubesi'nin örgütlü olduğu Form Koruyucu işyerinde 10 Ocak Salı günü yeni üye eğitimi yapıldı. Fabrika üretim sahası içerisinde gerçekleştirilen eğitime yaklaşık 40 üyemiz katıldı. 

Eğitim, İzmir Şube Başkanımız Cem Turan'ın selamlama konuşması başladı. Ardından Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda'nın ülke gündemi, emek gündemi ve sendikal eğitimlerin önemi üzerine yaptıkları konuşmalarla devam etti.

Genel Merkez Yöneticilerimizin konuşmalarının ardından Yeni Üye Eğitimi, sendikamız Eğitim Uzmanları Erhan Kaplan ve Esra Keskin tarafından sürdürüldü. Eğitimde sendikal birlik ve bağlılık, örgütlü hareket etmenin önemi, sendikaların emek hareketi içerisindeki yeri gibi başlıklar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca emek gündeminde öne çıkan vergi dilim ve oranlarının yol açtığı kayıplar, her geçen gün zorlaşan hayat şartlarına karşı örgütlü hareket edebilmenin önemi üzerine durularak, çözüm yollarına ilişkin yapılabilecekler tartışıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan yeni üye eğitimi öğlen 12.00'de sona erdi. 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı