• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DYO Boya Takımı şampiyon oldu

Gebze Şube Halı Saha Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası sonuçlandı

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi'nin düzenlediği, bağlı işyerleri arasındaki Halı Saha Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası 6 Mayıs 2012 tarihinde yapılan final maçları ile son buldu. 1 Nisan 2012 de, 16 takım, 4 grup ile başlayan turnuva 22 Nisan'da çeyrek final, 29 Nisan'da yarı final ve 6 Mayıs'ta final maçları ile sona erdi. Toplamda 6 haftada 32 maç oynandı.

Basın Servisi
07.05.2012

6 Mayıs Pazar günü yapılan müsabakalardaki şampiyonluk maçında DYO Boya, Mecaplast işyerini 2–1 yenerek turnuvada şampiyon oldu. Üçüncülük ve dördüncülük maçında Unilever takımı Süperlas'ı 5–2 yenerek 3. oldu. Gol krallığını Ünilever takımından 12 golle İlhan Yalçın, ikinciliği Enplast takımından 11 golle Erdi Söğüt, üçüncülüğü Süperlas takımından 10 golle Muharrem Yürekseçkin kazandı.

Dyo Boya: 2 Mecaplast: 1
Dyo Boya: Fatih, Ersoy, Fikret (Batıkan), Selçuk, Haluk, Yavuz, İbrahim (Selçuk)
Mecaplast: Metin, Oğuz (Sadık), Yasin, Aydın (Hızır), Hikmet, Tuncay, Gökhan
Goller: Dyo: İbrahin, Haluk, Mecaplast: Gökhan

Unilever: 5 Süperlas: 2
Unilever: Ergün, İbrahim, Mehmet, Hüseyin, Barış (Kerem), İlhan, Ömer
Süperlas: Ümit, Gökhan, Ozan, Orhan, Yahya, İlhami, Muharrem
Goller: Unilever: Ömer 2,Hüseyin, Mehmet, İlhan, Süperlas: Muharrem, Orhan

GOL KRALLİĞİ
12 GOL :
İlhan : Unilever

11 Gol :
Erdi : Enplast

10 GOL :
Muharrem : Süperlas

Yoğun ilginin olduğu turnuvamızın şampiyonu Dyo Boya, ikincisi Mecaplast, üçüncüsü Unilever , dördüncüsü Süperlas takımları oldu. Turnuvanın gol kralları sırasıyla; 1. İlhan Yalçın, 2. Erdi Söğüt, 3. Muharrem Yürekseçkin oldu. Turnuvanın en centilmen takımı Plascam oldu. Turnuvada ilk dört takıma kupaları, gol krallığındaki ilk üçtekilere altın, gümüş ve bronzu simgeleyen ayakkabı, en centilmen takıma şilt ve turnuvaya katılan diğer takımlara plaketleri ise turnuvaya katılan genel merkez yöneticilerimiz ve işyerleri yöneticileri, şube yönetici ve işyerleri temsilcileri tarafından verildi. Turnuvamızı onurlandıran ve plaketleri takdim edenler şu isimler oldu:

Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Nimetullah Sözen, Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, Gebez Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü Şerafettin Koç, Tek- Gıda -İş Şube Başkanı Aslan Şirin, Süperlas Genel Müdürü Ahmet Balkaya, Dyo İşletme Müdürü Hasan Şerefhan, Mecaplast Fabrika Müdürü Engin Büyükevin, Unilever İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Kağan Uydan, Şube Başkan Yardımcısı Eyüp Akdemir, Şube Başkan Yardımcısı (Mali) Orhanettin Yıldız, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Baştemsilcileri tarafından verildi. Daha sonra hep birlikte resimler çekildi, kokteyl verildi ve 2013 için şimdiden heyecanlanmaya başlandı.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi, Yönetim Kurulu adına emeği geçen futbol komitesine, katılımcı işyerlerinin üye ve yöneticilerine, hakemlere ve komitesine ve ayrıca kiraladığı saha sahiplerine ve yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: Gebze Şubesi